27 Ağustos 2010

25.08.2010 günü...

Tuna'nın doğum günü. Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle bir doğum günü partisi değilde, kendi aramızda arkadaşlarla iftar sonrası pasta keselim diye düşündük. Her aydan bebekler olunca keyifli, bol sesli, hareketli saatler geçirdik... :))

Bizimki ilk pastasını hemen parmakladı ;)

İş'TE fotoğraflarla Tuna'nın ilk doğum günü...

24 Ağustos 2010

"1"e '1' KALA Nostarji ...

Eveeet yarın büyük gün. Sonunda "Minik Tuna Bebek" 1 yaşında "Koca Bir Bebek" oldu... 1 sene su gibi akıp geçti. Acaba biz ne zaman göreceğiz doğum gününü, ne zaman oturacak, ne zaman dişi çıkacak, ne zaman emekleyecek, ne zaman şunu yapacak bunu yapacak derken olduk 1!

Eski fotoğraflara bakınca nasıl da büyümüş oğlum... İlk doğdununda minicikti, sonra sonra minik ama sert bakışlı bebek, kimi zaman "Bay Güleç" şimdi de tam bebek adam oldu :)))

İş'TE son halimiz eskiye göre daha zayıf, daha az saçlı ve daha çok BİLMİŞ :))

23 Ağustos 2010

Bir Pazar Sabahı...

Pazar sabahları ne de güzeldir halbuki, erken kalkmak olmasa...

Biz artık alıştık her sabah 06:00-06:30 arası kalkmaya. Haftaiçi iş nedeniyle kalkıyoruz anladık da, oğlum haftasonu bari yediye kadar uyusan. Prensipli çocuk şaşmıyor saatleri. Geç de yatırsak aynı saatte dikliyor. Tabi sonra keyfince bol bol şekerleme yapıyor kendisi. Biz de uykulu gözlerle dolaşıyoruz ortalıkta...

Bu pazar sabahı da erkenden uyanınca "Tuna Bey"; kahvaltısını yaptı, biraz müzik dinleyip popo salladı sonra da dayanamayıp babamızı uyandırdık. Erkenden kalktık bari Serdar saat 10 gibi işe (haftasonu nöbeti) gidene kadar sahile inip biraz gezelim diye düşündük. Tuna da yürüyüş yaptı babasıyla (yok daha yürümüyor, korkak çıktı biraz, birkaç düşme macerasından sonra normal belki de:)), salıncağa bindi ve dönüşte de bahçedeki hamakta uyuyakaldı. Şu hamağı iyi ki kurduk bahçeye. İş çıkışı eve gittiğimde uyku saati geldiğinde hemen hamağa iniyoruz. Hem bahçe serin serin esiyor hem de Tuna uyurken ben de rahat rahat kitap okuyorum açık havada. Ahmet Ümit Kavim bitti sırada İstanbul Hatırası. (Yeşim'cim sağolsun. Bütün kitaplar var onda. Neyi alacağım desem bende var ben veririm sana diyor:))

İş'Te Pazar Sabahı Fotoğraflarımız...

3 Ağustos 2010

{ KEYİFler Nasıl? }

Araba'da gezinti: Nihayet Tuna'nın son fotoğraflarından eklemeye vakit bulabildim. Evde bilgisayarın başına hiç geçemiyorum. Cumartesi market-pazar-temzilik pazar günü de eşimin kuzeni Ozan'lar geldi gezdik bol bol. Cumartesi günü dayımız ve dedemiz de geldi bu arada. Tuna babamı çok seviyor ve kucağından bana gelmek istemedi, arkasından da ağladı. Çok sık görmemesine rağmen nedir bu yakınlık anlamadım :)) Dedeci olacak demek ki, işini biliyor ;)) Babam Cumartesi geri döndü, dayımız bizimle...
Related Posts with Thumbnails